Välkommen till MINDMIRROR och Gunilla Larsson

* Social omsorgsexamen med inriktning mot socialpedagogiskt behandlingsarbete, Malmö College and Caring Sciences

* Diplomerad från SSEAH – Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnoterapi

* Reiki Master

* Reiki Master Teacher

* Vedic Art, samt många andra kurser inom friskvård och personlig utveckling

Jag har under min yrkeskarriär jobbat med människor från barn och uppåt, i alla åldrar. En av mina drivkrafter är nyfikenhet på livet, människor och de samhällen vi lever i. Numera är mina barn vuxna och jag är stolt mormor och farmor till fem fina barnbarn. Är social som person och lever ett rikt liv med vänner, familj, resor, god mat, böcker etcetera, etcetera, men drar mig också gärna tillbaka i ensamhet, vila, reflektion och meditation.

Kreativitet är en annan viktig drivkraft som för mig framåt. Är glad och positiv för det mesta men ibland hamnar jag i de lägen då jag måste tänka om i nya banor inte minst vad gäller gamla tråkiga mönster. Att utmana sig själv i livet behöver inte vara en kamp och smärta utan man kan faktiskt ha kul på vägen. Jag förespråkar enkelhet och det är också enkelhet jag försöker förmedla i mina behandlingar och coachning. Jag kan blanda mina olika behandlingar och tekniker då samtliga går ut på ett helhetstänkande.

Eftersom jag jobbar med friskvård ser jag också hur mina klienter mår bättre. Men Ok Alla kanske inte blir hjälpta men det blir de inte alltid i den traditionella vården heller. Om de mått bättre skulle det ju inte finnas behov av alternativa behandlingsformer och jag är stolt över att jobba som jag gör nu, som healer och hypnosterapeut. Jag har utövat healing i över tjugo år nu så jag kan verkligen skriva under på hur mycket gott jag har fått erfara under mina år.

SYFTET med de behandlingar jag har är att vi ska förstå vilka vi är och vad som begränsar oss. Självkännedom leder till bättre självkänsla och gör oss helare som de unika individer vi är.

Naturligtvis har jag tystnadsplikt.

Innehar ansvarsförsäkring och F-skattsedel.