Reikihealing

ReikihealingFör att ta emot healing behövs ingen tro eller någon speciell trosinriktning. Du behöver ha en öppenhet och villighet att ta emot energin och öppna upp för din egen självläkande förmåga. Healingen öppnar upp den fysiska, känslomässiga och mentala kroppen/kropparna så att energier kan flöda fritt och balanserat i sin egen kraft.

Healingen ger en djup avslappning som frigör blockeringar och sätter igång flödet i kroppen.

De flesta upplever ett skönt lugn som infinner sig samt en djup vila.

Du ligger ner på en brits med kläderna på och slappnar av. Somliga upplever energierna som värme eller kyla eller inget speciellt. Kanske du upplever färger, bilder eller annat som kommer upp.

Jag behöver inte veta så mycket om dig. Innan behandlingen pratar vi lite och du kan ställa frågor om det är något du undrar över. Efter behandlingen går vi igenom sessionen.

Resultatet blir en ökad energigenomströmning i kroppen. Du blir mer fokuserad, lugn och känner kanske mer glädje och positivitet. Sömnen kan förbättras och obalanser i kroppen kan läkas.

Dessa tillstånd varierar beroende vad var och en har med sig i sitt bagage. En del kan hålla kvar detta tillstånd en längre tid medan andra snabbare är tillbaka i de obalanserade energierna.

Oftast behövs det flera behandlingar för kännbart resultat men man kan så klart också ta en behandling för att kroppen ska få en djup vila.

MAN KAN FÅ HEALING AV OLIKA ANLEDNINGAR:

- Stress

- Utbrändhet

- Huvudvärk och trötthet

- Fibromyalgi

- Oro/Ångest

- Irriterad och omotiverad

- Glädjelöshet

- Nyfikenhet

- Bättre självkännedom

- Sorg

- Och mycket mer …

En behandling tar ca 1 ½ timme

REIKIHEALING ÄR FRISKVÅRDSBERÄTTIGANDE I SVERIGE

Som healer är det svårt att säga hur var och en svarar på behandlingen eftersom det är väldigt individuellt. Jag råder ingen att sluta med eventuella mediciner utan läkares inrådan.